Zara Atatürk Anaokulu
AHMETBAŞYURT MAH. AHMET BAŞYURT YENİYOL 26 SK. ATATÜRK ANAOKULU BLOK NO: 4 ZARA / SİVAS

VİZYON

Farklı eğitim seçenekleri ile yeniliklere açık, çağdaş ve özdeğerlere bağlı öncü bir kurum olmaktır.

MİSYON

Çocukların fiziksel,duygusal,zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara sevgi, saygı, sorumluluk,hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Atatürk, Vatan, Millet, Bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen,çevresi ile iyi iletişim kurabilen,dürüst,ilkeli-çağdaş düşünceli,hak ve sorumluluklarını bilen saygılı bireyler yetiştiren bir okul öncesi Eğitim Kurumuyuz...

Normal

yok

İl merkezine 70 km.

İlçe merkez

Proje Çalışmaları

Orada Okul Varmış Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi ,Oyuncak arkadaşım projesi

Okulumuz okulum Temiz projesi kapsamında Temiz Okul Belgesi almıştır.