Katkı Payı Hesap Numaramız

Sayın Velimiz,

Milli Eğitim Bakanlığı,  Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin 67. Maddesinde Resmi Gazete’de 14/10/2023 tarihinde yapılan 32339 sayılı değişiklik* sebebiyle Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm resmi okul öncesi eğitim kurumlarında öğrenci velilerinden katkı payı alınması kararlaştırılmıştır. Bu hususta 24/10/2023 tarihli Sivas İli Okul Öncesi Eğitim Kurumları Katkı Payı Tespit Komisyonunca alınan karara göre anaokullarındaki yarım gün sabahçı gruplar (beslenmesiz, beslenmesi evden getirilen gruplar) için KDV dahil 250 TL tavan ücret belirlenmiştir.

Kurumumuzca alınan 03/11/2023 tarihli karara göre velilerimizden kasım ayı itibariyle 200 TL aidat (katkı payı) alınmasına karar verilmiştir. Bu doğrultuda;

1)      Velilerimizin her ayın 15’ini takip eden ilk üç iş günü içerisinde aşağıda yer alan IBAN** adresine katkı payı yatırması gerekmektedir.

2)      Eylül ve ekim ayları için velilerimizden aidat istenmeyecektir.

3)      Aidat dönemi kasım, aralık, ocak, şubat, mart, nisan ve mayıs ayları olmak üzere toplam 7’dir.

4)      Ara tatillerin olduğu aylar olan kasım, ocak ve nisanda aidat alınacağı için haziran ayında aidat alınmayacaktır.

 

Eğitim ve öğretim faaliyetlerimizin kalitesinin artması ve zenginleştirilmesi için sizlerden alınması kararlaştırılan katkı payı hususunda gereken hassasiyeti göstermenizi rica eder, iyi günler dileriz.

                                                                                               Zara Atatürk Anaokulu Müdürlüğü

 

*(MADDE 26- Aynı Yönetmeliğin 67 nci maddesi başlığı ile birlikte aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

MADDE 67- (1) Okul öncesi eğitim hizmeti resmî okul öncesi eğitim kurumlarında ücretsizdir. Ancak okul öncesi eğitim kurumlarında çocukların okulda geçirdikleri süredeki temel ihtiyaçlarını, öz bakım süreçlerini ve eğitim programının uygulanmasını desteklemek amacıyla katkı payı alınır. )

 

** IBAN NO: TR 6700 0100 0235 2605 2601 5005

     ALICI ADI: ANAOKULU HESABI – OKUL ÖNCESİ AİDAT – KATKI PAYI HESABI



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi